Halaman

Saturday, March 2, 2013

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!



Assalamualaikum




Klik banner untuk join .. =D

Wink2 .. Helooo blogger2 comel and hensem seklian . Hehehe  . Jum kita ramai2 join and support membe kita ye ! Tak guna modal dek oiiiii .. Hehehe .. Malah motif and tujuan segmen ney adalah untuk merapatkan lagi hubungan antara blogger2 di Malaysia ! mahupon dimana2 negara yang anda duduki sekarang . Hehee .. Tak rugi pon ~ Macam alia , tak lama lagi nak gi PLKN – 3O MAC 2O13 ney , mana ler tahu kan , ada blogger yang sama tempat gan alia . So , kita dah ada membe . Kan3x ??? Hehehe .. =D panjang pulak alia bebel ! Muehehee .. =D


24 comments:

athirah said...

wah, dapat plkn kumpulan 2??
tahniah tahniah! hehe ;)

Alia Az said...

@athirah : wink2 .. thanks .. tapi sebenrnya x nak pergi .. hahah .. =D sedih sebenarnya dapat .. hoho

NurulFHMT ◕‿◕ said...

thanks sudi join segmen ni :D

Senarai peserta :
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

jangan lupa bw para peserta yang lain.selamat bersegmen! :)

Alia Az said...

welcome .. oke2 ! =D

mizzniya said...

gudluck..jom join yg ni plak sbb anda ditag..
http://mizzniya.blogspot.com/2013/03/1th-bombastic-giveaway-by-cik-amabee.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama, done follow you.

tolong saya dekat sini boleh
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

farah syamimi said...

Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

Salam ukhwah…Done follow u…Jemputlah join my 1st segmen…
http://eikorina.blogspot.com/2013/03/segmen-eikorina-first-bloglist.html

PUTRI INTAN said...

hye hye hye ..
datang singgah sini dari segmen yang sama ..

nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

dah like alia Az official blog ..
kalau tak keberatan bole like page saya .

https://www.facebook.com/pages/Moustache-watch/295445223918082

btw done follow awak :)

Nory Zoulkefle said...

salam kenal..

dari segmen yg sama...

jom singgah sini plak..http://noryzoulkefle.blogspot.com/

Arrien ::@man!:: said...

blas kujungn dri segmen yg same.. done follow u back :D

http://arrienlove.blogspot.com

Nabilah Zamri said...

Balas kunjungan....
Done follow u back...
(n_n)

Miss Za said...

follower ke 1024...jom singgah sini plak.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html
salam kenal^^

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

Puteri Mama said...

selamat bersegmen dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

fatin.epi.syafirazakaria said...

http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

fatin.epi.syafirazakaria said...

http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

Arni vanilla said...

Assalamualaikum dan selamat berkenalan dear ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

Mizz Aiza said...

salam kenal.. dari segmen yang sama..done follow here.. follower yang ke-1163..

please follow me back:
http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html