Halaman

Saturday, March 16, 2013

Segmen : Header Siapa Paling Awesome Part 3


Assalamualaikum

*cantik tak header alia ? haha*nak join ? klik Blog Mohd Zuhri Awesome ! .=) 
www.pingje.org

Sebenarnya memang dah lama nak join segmen ini . Masa segmen ney part 1 and part 2 berlangsung , alia tak nak join ! Coz rasa header tak cantik . Hahaha . Memang tak pon kan ? Sedihh ~ Rasa rendah diri giler sebab tengok orang lain punyer hebat2 and awesome2 . #takod . Haha . Tapi sebab dah lama x join GA and teringin nak join segmen ney part 3 . Alah , try2 je . Haha . Kesian minah ney . Muehehe . Alia dah follow and like semua sponser , oke ! and dah klik iklan jugak . hehe . K lah , goodluck untuk semua yang join ! Take care . =D 

p/s : alia gah sedih sebenarnya coz ada masalah . =( join pun sebab mana tau ley leka blogwalking blog orang . hmm . tapi still tak boley . sob3x . =(
p/s : sedih lagi coz alia tak lulus JPJ bahagian jalanraya ! alia memang tak tahu loh jalan bakri ! nak pergi tanjong muar pon tak tahu . seriously ! tak tipu oke ! yeahh ! memang sedih ! rasa dah give up ! tak nak amik lagi ! =( bahagian bukit , parking and 3 pointer alia lulus , alhamdulilah ~ tapiiii . . . . =(

19 comments:

ANa Ahmad said...

sedih kenapa? laki tinggal ae?

Alia Az said...

maybe yeah , and maybe not ~ =( but sokey lah . =)

P#eoniX said...

gud luck...jan seday-seday sey...huhuhuh!!!

Cik Aida™ said...

comel laa header tuu,
gudluck ! ^_^

Alia Az said...

@P#eoniX : thanks .. hmm . =(
@Cik Aida : thanks . insyaAllah . =)

Afiq said...

good luck.. :)

Alia Az said...

@Afiq : yup , thanks . =)

kechikkechikpuntakpe said...

aliaa jgn laa sedih ye.jgn putus asa.try lagi ye.gud luck :) alynn pun tak lama lagi nk test jpj.doakan alynn ye :)

#anyway header comeyy lah :)

Alia Az said...

@kechikkechikpuntakpe : huhu .. yeahh , goodluck ye jpj ! semoga lulus .. amin ~ =)

Mohd Hakim said...

Good luck , jgan sedih2 ia alia

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

Alia Az said...

@Mohd Hakim : yup , insyaAllah . thnks =)

Dianaa said...

balas kunjungan, good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

Husna Humairah said...

done follow back, dari segmen sama :D

Alia Az said...

@Dianaa : thanks .. =)
@Husna Humairah : thnk you ~ =)

Puteri Nur Hidayah said...

Iyeahhh..! GO FOR IT...! Smalah kita dua.. Hehee.. :D

Alia Az said...

@Puteri Nur Hidayah : hehe .. =D

hazdnul shafina said...

balas kunjungan.. :) gud luck too

Ainur Athikah said...

Memang awesome header akak..♥

shuhaida saad said...

goodluck sis. namo sedih2.. :)