Halaman

Friday, March 8, 2013

Segmen : Blogwalking Sampai Penat By Fhazwani



Assalamualaikum 

Klik banner untuk join yep ! =D hihi


Wink2 . Jom lahhhh joinnn ! Hihihi . Best ape blogwalking . Daripada asyik online dok ngadap FB , tunggu notification jer . Haha . Baik kita blogwalking kan ? Dapat kenal2 blogger2 di Malaysia . Hehehe . =D Nak join ? Bagus ! Keputusan yang tepat anda buat ! Hahaha . Klik banner comel itu untuk join ! Hehehe . =D Selamat Blogwalking korang ! Wink2 . Heee . =) 

Alia follower ke #2842 dalam blog Fatin ~ 
*banyak nyer follower dia ? mintak sikid ? hahaa . joke2*
Follower comel dalam blog Alia Az ada #99O jerr .. 

Alia tag seberapa yang alia mampu lah ye ! Hahaha .
Alia Erfani



13 comments:

Sakinah said...

thanks tag sakinah :)

Alia Erfani said...

thanks tag. gudluck ye. hehe

Alia Az said...

@Sakinah : welcome . =)
@Alia Erfani : welcome . thank u ~ join lah sekali ye . =)

KD said...

thanks tag KD :)

nik nur said...

thanks tag :D wish u best of luck friend >.<

Alia Az said...

@nik nur : welcome . thanks too . =)

Haryati Faizal said...

selamat bersegmen!

Miss Purple said...

Thanx tag Miss Purple.. Jemput join Bloglist Miss Purple.. :D

http://milopurple.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-nak-join-bloglist-miss.html

Aenn Athirah said...

thanks tag aenn..skang nih takde mood nak bw coz tenet tak stabil.. cam siput sedut aje..nnt aenn join =)

matmin said...

Thank tag saya :D

Alia Az said...

@Haryati Faizal : terima kasih .
@Miss Purple : welcome .. =)
@Aenn : hehehe . oke2 . =D
@Matmin : welcome :)

Nor Aznida said...

hai.nida dtg sini...

Fatin Hazwani said...

Salam... I'm sorry coz segmen terpaksa dibatalkan :'( Sorry sebab telah memenatkan awak membuat entry segmen ni. Anyways, thanks for support me by join the segmen. Sorry for the last :) hm