Halaman

Friday, March 8, 2013

Segmen: Tambah Follower dengan Pantas!!* tanpa blogwalking*



Assalamualaikum 

Klik banner untuk join yep ! =D hihi

Alia ada 2 watak dalam segmen ney ! Mueheheh . =D

-->Sebagai peserta , alia dah buat semua syarat2 tu ! Hahaha . Follow blog sendiri . Kesian ! =D don’t wory okehh , sape yang dah follow  blog alia and dah follow twitter alia , I’ll do the same things ! oke ! =D jangan sedih2 . Hehehe =D follower anda akan meningkat jugak ! =)

-->Sebagai promoter , kita dah bincang2 , dok golek2 , haha . Bohong itu semua ~ Dah nama pon promoter , kenalah jadi promoter professional ! Ye dakkk ? Hahaha . Korang WAJIB , hah ! Takot kan dengar perkataan WAJIB ? haha . Korang wajib join segmen ini . Segmen ney tak payah susah2 nak blogwalking ! Yeahh ! Itulah keistimewaan segmen ini . Lom pernah jumpa kan ? Hahahah . Kalo dah pernah , buat cara tak pernah je lah . Hehehe . Korang kena bg blog ID korang sekali tau dengan link entry segmen kat iera . Dengan cara ini , korang tak payah buang masa dok cari2 mana widget follow orang tuu . Senang kan ? Bukan itu sahaja , korang dapat hadiah tau ! *tepuk tangan!!!*. Suke takk ? Hahaha . Suker lerteww ~ =D Pemenang dipilih 100% oleh pakcik comel kita iaitu pakcik random dan 101% di sponser oleh IERA sendiri . So , guys , yang pakai baju biru tu , tudung hitam tu , tengah bace entry ney tu , jom ramai2 join ! =D Selamat Bersegmen semua ! =D

p/s : Hadiah terbaru dari blog Alia Az : Review blog untuk 5 orang peserta yang bertuah . Pakcik Random yang pilih . Kalo tak terpilih , salahkan pakcik random . Haha . Kalau sedikit sahaja yang join , segmen akan diBATALkan dengan hormatnyer ! So , ajak lah membe2 tuu join . =D *tag ker ? haha .. =D 
p/s : Iera akan update peserta 1 minggu 1 kali ye because ? dia kerja . cari duit ! aku ney hah buang duit jer , coz dok online jer . hahaha . 
p/s : kalau tak paham , boley komen ! =) 

Expired Day : AKAN DIMAKLUMKAN KELAK .. =D

PERHATIAN : LINK ENTRY SEGMEN INI DAN LINK BLOG ID KORANG BUKAN KOMEN DEKAT ENTRY BLOG SAYA YE ! =) . HARAP MAKLUM . SAYA HANYA BISSNESS BLOGGER PARTNER ! HEHEHE .. SILA POST KOMEN ANDA PADA BLOG IERA .. =D Kalau nak ingatkan saya suruh follow anda boley aje komen kat entry blog saya .. hehe .. TERIMA KASIH ~ =D

*TERBARU UPDATE* 11 MAC 2O13
-segmen ini seperti disalah ertikan oleh sape2 yang kurang senang dengan segmen ini berlangsung .. kami mintak maaf .. tujuan kami buat segmen ini hanya untuk menolong blogger2 yang newbie dalam dunia berblogging , supaya mereka boleh dapat follower secara cepat untuk memudahkan mereka berblogging ye ! saya dulu tak pernah tahu kenapa blog saya tak ada follower ? saya selalu promote dekat fb sahaja .. kecewa sekejap cauze pelik and kenapa orang lain boleh dapat ramai follower ? saya memang tak tahu ape tu blogwalking .. seriously ! =( and untuk pengetahuan org tu , baru tahun ini ye saya join segmen .. cause saya tak tahu ape function segmen tu dulu.. saya hanya nak tolong newbie sahaja .. saya tahu follower awk dah ramai , maybe berjuta2 or berbilion2 , jangan lah ego sangat .. kita buat segmen ini untuk orang yang busy , tak sempat nak blogwalking .. so , jangan lah amik point negatif je , oke !!! =) - 
ikhlas dari saya Alia Az yang kecewa dengan pandangan anda ~ 

23 comments:

Nana Ameer said...

hI ,, SY JOIN YAA..

ni link post sy : http://nanameer-patrickstar.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

blog ID : 8014529089655604148

Yumida Huda said...

nak join eso..skrg x sempat
follow sini..ke 1001..nice number..

Siti said...

mesti ramai follower pasnih hihi..

Alia Az said...

@Siti : haha . nak ramai jugak follower ? join lah sekali .. =D

Eira Syeira said...

http://youraremine.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

syahirah said...

join segmen ni
thanks alia inform pasal segmen ni.

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

Iema Gurlz said...

tq jemput akq diq ^^
insyallah ade mse akq join...

Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

Pelengkap Rusuk Kiri said...

balas kunjungan dan follow :)

Ika Ika Faid said...

dari segmen yg same dan sudah follow =)

EddiE ¯°☺°GiLaX - Mu$iC°☺°¯ said...

follow pulak... http://eddie-tiger.blogspot.com/

NurainSuperr said...

mcm best ja hihi

me in LDR said...

salam dik. study rajin2 tau. genggam cita2 sebagai doktor tu. jangan putus asa...=)

Alia Az said...

@NurainSuperr : memang best ! hehe . jom lah join ye . =D
@me in LDR : wsalam .. insyaAllah kak .. doakan kita dapat keputusan yang cemerlang ye kak .. =) thanks support me ! #terharu ~ hehe .. =D

syahirah said...

segmen ni xpayah expired la

Farra Atiqah said...

goodluck okies ;)
http://farra-izzaty.blogspot.com/

Alia Az said...

@syahirah : why x payah expired lak ? kena lah expired dear .. coz saya nak pergi PLKN 30 MAC , nati x sempat nak review blog yang bertuah .. x pe larh ~ nati insyaAllah , kiteowg akan buat segmen ini untuk part 2 .. hehehe .. nati saya bincang dengan blogger patner saya .. hehehe .. =D
@Farra Atiqah : jom join sekali ! =D

shiera said...

darki segmen yang sama, saya join :)

http://shieralovesyou.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen :)

Dak Skema said...

nice segment....tq for invite jugak...tapi tadi time mula2 bukak, terlayan lagu Vanessa Angel Indah Cintaku. mmg best lagu ni.. ^^

Aireyn Ashra said...

saya harap expired date smlm saya plkn nnti tauu :'(

D. Nasri said...

GIVEAWAY. http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/06/giveaway-ringkas.html