Halaman

Thursday, January 31, 2013

Segmen : Lagu Favourite Saya by Leeyana Amzar


Assalamualaikum

klik banner comel tu untuk join ok ! goodluck ! =)



Sihat ulllousss ! *eja pon tak betoll !* .. Nampak nyer setakat ney alia belum menang pape contest or segmen .. =) walaupon agak kecewa , but it’s oke ! Rezeki belum ada .. Hehehe .. So , hari ney alia nak join jugak segmen ney ! Hihihi ~ And , lagu ini memang alia minat sangat .. and alia baru jer jumpe lagu ney .. hehe .. sekarang pon alia gah guna lagu tuu .. =) 

   ü  Done ! saya follower ke #380 *blog Leeyana Amzar *
   ü  Done ! saya follower ke #79 *blog Neesa Ya'acob *
   ü  Tag 2 beloved friend :
·         Puteri Kasih
·         Harley Harxen


Indah Cintaku by Vanessa Angel feat. Nicky Tirta 

 

Ku ingin kau tahu, ku ingin kau selalu
Dekat denganmu setiap hariku
Sudahkah kau yakin untuk mencintaiku
Ku ingin hanya satu tuk selamanya

Ku tak melihat dari sisi sempurnamu
Tak peduli kelemahanmu
Yang ada aku jatuh cinta karena hatimu

Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih
Dari apa adanya dirimu selalu

Cintaku terasa sempurna karena hatimu
Selalu menerima kekuranganku
Sungguh indah cintaku

Sudahkah kau yakin untuk mencintaiku
Ku ingin hanya satu tuk selamanya

Ku tak (ku tak) melihat dari sisi sempurnamu
Tak peduli kelemahanmu
Yang ada aku jatuh cinta karena hatimu

Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih
Dari apa adanya dirimu selalu

Cintaku terasa sempurna karena hatimu
Selalu menerima kekuranganku
Sungguh indah cintaku, cintaku

Cintaku tak pernah memandang siapa kamu
Tak pernah menginginkan kamu lebih
Dari apa adanya dirimu selalu

Cintaku terasa sempurna karena hatimu
Selalu menerima kekuranganku
Sungguh indah cintaku 
Sungguh indah cintaku, indah cintaku

p/s : lagu yang sangat bermakna ! coz lagu ney menunjukkan bahawa cinta yang sejati adalah cinta yang boleh menerima seseorang dengan melihat hati budi dan bukan paras rupa mahupun darjat yang tinggi .. hope dia boleh terima aku seadanya berdasarkan lagu ney .. amin ~ lagi pon first time dia dengar lagu ney , dia kata lagu ney sedap and balik plkn terus nak download lagu ney .. hehe .. ! =)


17 comments:

CiK Bella said...

Gurt luck! Xpernah dengar lagu ni

puteri kasih said...

thanks tag puteri..ada masa nanti puteri join :) good luck yer ^_^

Alia Az said...

@cik bella : hehehe .. tak popular kot ??
@puteri kasih : welcome .. thank you too .. =)

Miss leeyana Amzar said...

행운

thanks join..blogwalking and follow sini :)

Hafizah Elmasry said...

romantik gila. hehe

http://nurthecutie.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

follow u

deno said...

DENO FOLOW SINI DARI SEGMEN YG SAMA :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

Alia Az said...

@ Miss leeyana Amzar : welcome .. =) thank follow me .. =D
@Hafizah Elmasry :HAHAHA ! ye ke ? sape yang romantik ney ?? hehe
@deno : thanks follow .. =)

kisah si dairy said...

follow sni suda

Alia Az said...

thank youuuu ~ =D

Dianaa said...

FD pun ada join, hehe :D
good luck ^^

Alia Az said...

goodluck too .. =)

Rosmiza Ali said...

Salam perkenalan & selamat bersegmen alia! ^^,

Alia Az said...

@Rosmiza Ali : thank kak .. =)

Aku Penghibur said...

wow x pernh dengar .. tpi cm best jer

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpenah dgr lg lagu ni

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Alia Az said...

@Aku Penghibur : yup .. memang best kalau dah hafal lirik dia .. muehehehe .. :D
@Wanieys a.k.a IbuQalief : HEHE .. memang la .. maybe x popular kot lagu ney .. hehehe
@Amer Akat : Wa'kumsalam .. yup , thanks .. follow laa .. i'll follow you back ! :D