Halaman

Friday, January 11, 2013

Kak Irine Nadia Pengaruh Aku !!



Assalamualaikum

keep quiet ! and continue to reading .. hehe .. =)


Bohong la kalau tak kenal sape kak irine ! Femez kot dalam dunia blogger ney ! Ker ? Aku yang salah info ney ? Whatever laa .. Yang penting aku minat dia ! Hoho ~ “Alamak tajuk ! Tak boleh belah laa minah ney !”  , “KAK IRINE NADIA PENGARUH AKU ??” Apekah ? .. Hohoho .. Yeah ! Aku tahu soalan ney yang korang nak tujukan kat aku kan ? “Perasan lah minah ney !” .. Aku tahu soalan tu jugak korang nak cakap kan ? HAHAHAHA ! Stop it ALIA ! Oke .. Maaf ! Peace and no war2 oke .. =)

kucing pon terkejot tengok tajuk aku ! haha

Kucing dia comel lahh ! Apekah punye tajuk ? “Ye ! Memang betol saya terpengaruh dengan akk irine nadia ! Disebabkan dia ! Semua disebabkan diaaaaaaaa !!-kata Alia Az dalam akhbar metro yang tiada edisi-” *maaf seribu maaf ye kak irine ! ney saje nak wat konterversi palsu jap* .. Heheheehe .. Akak irine memang baik and comel ! Saya suke , Saya sukee !!! HIHIHIHI ..
Begini cerita nyer , aku terbaca entry terbaru akak irine nadia .. Tak silap tajuk dia "DUNIA BARUKU BERSAMA ORANG KE3" .. First sekali , aku nak wish CONGRATS tok akk irine coz akan dapat timang cucu , OPPSSSSSSSS ~ BUKAN2X !! Akan dapat baby ! Hehe .. *joke jer lahh ! jangan marah kak irine .. =)* So , mase bace tuu , ternampak akak irine tulis begini :  

klik ini gambar untuk bace .. =)

Lepas tu , aku pon bace lah entry kak irine sampai habis .. Hehehe .. Best weii story kak irine .. Hehehe .. Aku suke ..“So ? Ape kena mengena dengan tajuk tu ? Tak der pon cerita ?” .. Sabar lah korang ! *cakap sorang2* hahaha .. Lepas tu , malam tu my boy send mesej .. =)

Boy : Assalam .. Awak gah wat ape tuu ?
Aku : Hmm , x wat pape .. On9 je awk ..
Boy : Ouhhh .. Da makan ?
Aku : Dah tadi ~ Ouh  , ye .. Lupe nak cakap .. Tadi saya bace entry akk irine , tajuk dia “DUNIA BARUKU BERSAMA ORANG KE3” .. Pastu akk tu ade cakap akak tu kategori kawin muda .. Tunang umur 19 , kawin umur 20 tahun .. Ape kata kita ikot dia ? Tunang 19 , kawin 20 .. HAHAHA ! *saje je , niat gurau* ..
Boy : Ley gak tuu .. Hehehe
Aku : Ehh ! Tak la , saya gurau je ! hehe
Boy : Ye lah .. Kita capai cita2 kita dulu oke .. =)
Aku : Yup ! SAYANG ~ hehe ..

See ? Aku terpengaruh gilerr ? Hahaha . Pelik ! Nak kawin je ingat ! Hahaha .. Tapi sebelum aku kawin , matlamat aku nak bahagia kan mama and papa aku dulu ! I PROMISE ! Coz , aku dah banyak susahkan diorang .. Sedih bila tengok diorang sedih .. Huhuhuhu .. Aku harap and aku nak sangat masuk university ! Aku nak balas jasa mama and papa aku DAN JUGA ! Menjadi seorang anak yang SOLEHAH ! Yup ! Insya-Allah .. Doakan lah aku ye .. Aku selalu menagis bila berdoa .. Aku bukan nak tunjuk2 or anything yang negetif yang korang pikir .. Aku nak korang tahu , kehidupan aku tak lah sekaya , sesempurna korang semua .. Meskipon kehidupan aku sederhana , aku bersyukur *ALHAMDULILAH* , coz Allah sentiasa memberkati keluarga aku .. Kami tak pernah bergaduh pasal duit walaupon xd duit .. Huhu .. Alhamdulilah , Allah still bg rezeki kat family aku ..  Ok lah smpai sini je .. =)

Thanks for reading this entry ~ See you soon ! Hehe .. =)

p/s : kalau nak bace entry akk irine yang comel dengan lebih detail , boleh lah singgah .. jangan lupe bawak buah tangan tau ! hehe .. klik Irine Nadia Marcello Comel .. 

comel kan ? aku dah cakap .. sweet sangat dorang ! semoga mereka kekal .. amin ~ =)


9 comments:

Hidayah said...

awak pun cute cam irine jugak la..
:)

elok la..

mentor+protege=kiutmiut..

Adira Husna said...

Alhamdulillah, at least adq bersyukur dan berusaha capai matlamat, kalau da memang tertulis rezeki adq kawen awl, ape leh kata, sume 2 perancangan Allah, pape pon all the best utk adq! ^_^















Alia Az said...

hahaha .. kelako je .. akk irine kot lagi comel .. sy biase2 je .. =) btw , thanks bace and comment .. alhamdulilah .. :)

Alia Az said...

thanks kakak ! insya-Allah .. thanks bace and comment .. alhamdulilah .. =)

MisEyz BLurz said...

comelkan dia..mesti anak dia lagi comelkan lepas nie..hihi

Alia Az said...

hehehe .. tahu x pe ! insya-Allah .. =)

hana hadi said...

erm.. ikut atas diri masing2. fikir masak2 dlu baru kawin :)
dia mmg comel.

Alia Az said...

yup ! saje je nak tengok reaksi dye .. haha .. thanks bg pendapat .. =)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.