Halaman

Monday, December 3, 2012

HAPPY ANNIVERSARY yang PERTAMA !!!



Assalamualaikum



Hai ? Baru je 2 hari lepas buat entry .. Tahu x hari ney hari ape ?? Heheheehehe .. Tak tahu kan ?? Nak tahu tak ? Tapi cer teka ?? Hari tunang aku kah ? Or hari aku kapel kah ?? Jauh sekali hari kawin ! Hahaha .. Berangan x sudaa .. Hari ini hari anniverseryy for my bloggg !!! Hep2 !! Horeyyy !! Hahahaha .. Seronoknyer ! Dah 12 bulan means ? 1 years lahhhh , aku berblogging benda yang merepek .. Hoho



Actually , aku try tau buat yang terbaik .. Huhuhu .. *sedih pulak* .. Aku try jadi seperti FATIN LIYANA , NISA KAY , LYSSA FAIZUREEN , and membe2 fb aku seperti RYOSUKE YAMADA , KERNA KAMU and AQILAH WAHID .. Aku respect lah kat dowg sebab terer berblogging .. Ye lah , dowg dah bape taun kan  berblogging ? Aku baru berblogging , ada hati nak jadi macam dowg ?? Hahaha .. Dowg dah dapat makan jagung tuh , aku ney hah ! Masih nak membaja jagung uh .. Memang lambat lah kan ? At least , aku jadikan dowg sebagai idola bila berblogging au .. Jangan men2 .. Hoho ..



Bila aku tengok entry dulu , mase first time .. Kelako pulak rase nyer .. Haha .. Dulu x reti buat cam ney , cam tuh lah kan ? Sekarang dah reti , bangga pulakk .. Huhu .. Mase terluang ney , pas SPM , x tahu nak buat ape .. Aku belajar tok better kan penulisan aku .. Rasenyer ramai diantara para blogger yang tahu , kalo kita buat cerita pasal diri kita je .. Orang pon bosan .. Asyik2 cerita dalam hati ade taman , rama2 , kumbang and macam2 lah .. Mesti orng pon menyampah tengok kan ?



Yeah , aku try to luas kan pengetahuan aku tentang dunia blog ney .. Aku edit2 ney xd lah terer mana .. Memang x terer macam korang .. Huhuhu .. Templet ney pon aku kena belajo sendiri ! Tak der sape nak ajo , sebab tuh x cantik ! Huhu .. Lepas habis entry ney aku taip , aku nak buat pembaharuan gan blog aku ney and terpakse lah belajo sendiri .. Cari tuh sendiri , cari ney sendiri .. Sedihhhh !! :(

Aku tak der benda nak citer lah selain dalam hati ade taman .. Huhu .. But .... Aku akan try ok !! Alia boleh ! Alia boleh ! Alia bolehhhhhh !! Huhuhu .. Tak bolehhh laaa .. Hahaah .. Aku xd idea .. Tak pe ! Lepas ney , aku nak try buat tutorial lak .. Hehehe .. Doakan aku ye .. :) Peace ! Nak pegi pulang buku teks hari ney .. Hahaha .. Tak siap2 ag , semata2 nak siapkan entry kali ney .. Korang support lah aku dari belakang ye .. Tepi pon x pe .. Heheheehe .. 

Assalamualaikum

4 comments:

deqjamucuxx said...

caiiyyookkk alia...

Alia Az said...

hahaha .. thanks !! :)

Eira Syeira said...

hehee..good luck..kite pun suke lawat blog awak..suke bace post You..kite boleh jdi kawan baek di blogkan..tukar2 pendapat & mcm2 lagi lah..;)

Alia Az said...

yup ! hehe .. thnaks dear ! :)