Halaman

Saturday, December 1, 2012

Cerita Rojak ! Haha ..



Assalamualaikum

Haii ?? Ape kabo sahabat2 ku ?? Para follower ?? Sihat ? Alhamdulilah .. Aku dah berhari2 nak post entry baru tapi ade je halangan .. Internet lembab lah , xd idea lah , and macam2 lah .. Huhu .. Soryy ye pade sape yang tertunggu2 entry baru dari aku .. ERRKKK ! *♥ade ker??* hohoho .. So ? Ape plan korang ? Jalan2 ?? Keja ?? Menghadap laptop ? Huhu .. Aku dok rumah pon x tahu dah nak wat ap .. Hmm ..



Well , alhamdulilah .. SPM dah habis ku tempuhi .. Tinggal untuk dapat result je tahun depan .. Waaaa  .. Takot nyerrrrr !! Hmm .. Doakan aku eh ? Hanya Allah yang boleh mengubah segala keputusan SPM aku dengan berdoa .. Tiada yang mustahil bagi Allah .. Jika "DIA" berkehendak , maka terjadi lah ia .. Kan ?? Hmm .. Mohon doa daripada korang .. Semoga korang yang mendoakan , suatu hari nanti insya-Allah ade yang mendoakn korang .. Kan ?? ALLAH itu MAHA ADIL .. :)



3 Januari 2o13 .. Aku kena pegi PLKN .. Waaaa .. Sedihhh nyerr .. :( Aku memang tak nak pegi , tapi ..... kalo x pegi nanti kena denda .. Ye keeee ??? Hoho .. Semalam dah cek dah aku dapat mana .. Tapi dye just bagitahu ney je kat aku .. "Tahniah. Anda ditempatkan di Kumpulan 2 atau 3. Penempatan akan dimaklumkan kelak." .. So ? MAKNE NYER ?? Aku tak tahu lah kat mana agak nyer dia nak letakkan aku .. Huhu .. Membe aku dapat PAHANG .. Biase nyer dak2 JOHOR mesti kena fly sampai PAHANG .. Tapi ade seorang membe aku ney .. Hahaha .. Untung nyer dye .. Stay kat MUAR , dapat kat TANGKAK ? Wow ?? Dekat uh ? Haha .. Best nyer kann ?? 



Bulan 12 ney membe aku tunang .. Hoho .. *bila la aku nak follow..haha* .. Selamat Bertunang KAWAN ! Semoga sampai ke jinjang pelamin ok ? Insya-Allah .. Amin ~ Ok lah .. Aku pon tak tahu nak cakap ape lagi dahh .. Nak siap2 pegi keje kwain .. Ouh ye .. Jangan lupe malam ney support TEAM MALAYSIA ok ?? MALAYSIA VS INDONESIA .. Semoga TEAM MALAYSIA menang malam ney .. Amin ~

GO HARIMAU GO !!! :)

~ Assalamualaikum ~


4 comments:

Asmar Arafad said...

Hai Alia salam kenal, nak copy banner yer just klik right button kat mouse yer pastu paste dekat entry yer...

Alia Az said...

Wsalam .. ouh .. nati ler sy join coz sy dak baru ag .. Hoho .. Agpon , dah tahu dah sy mesti x terpilih coz ade blog yang lagi cantik and hebat kan ? Btw , thanks .. :)

normi nieza said...

singgah..:)

Alia Az said...

thanks ??? :)