Halaman

Sunday, April 26, 2015

SEMESTER BREAK - END OF SEM 3




Assalamualaikum 






Tak reti dah nak update blog macam mana . Huarghhhhhhhhh !!! Rindu nak blogwalking . Well , dah seminggu aku kat rumah cuti sem . Alhamdulilah tamat sem 3 kat UiTM Kuala Pilah . Doakan result saya ye . Tak nak repeat lagi . Seksa kau . Mencari kelas entah sape2 . Budak2 junior pun pelik je aku masok kelas diorg . Hahahaha . Kadang sampai ade yang kata "salah kelas ke ?" Hahaha . Kesian giler aku . Budak2 part 1 mana tahu kan . Tapi budak part 2 and above tahu , kalau ade "orang asing" dalam kelas diorang , diorang diam je . Diorang tahu ni budak repeat . Hahaha . Semoga result kali ni menyebelahi aku . In Sha Allah . Amin . Mohon doanya . :)





Well , seminggu dok rumah ni bosan jugak . Mama dah cakap pergi mintak keja masa first2 minggu cuti ni , nanti penuh . Aku cakap lah , "Nanti la ma , kakak nak rehat dulu ." Jeng .. jeng .. jeng ...... Aku ade cari keja kat tempat lama aku , sedih kau . Abg hensem tu cakap "Awak lambat lahh , tu hah budak baru masok" . Alahhhhh ! Padan muka aku . Tak nak dengar cakap mama . Huhuhu :( So ? Takkan lah aku nak dok rumah ? Aku nak cari keja . Aku nak bg sikit duit kat mama and papa . Aku nak bantu sikit diorang . Kesian tengok papa kerja siang malam gaji tetap sama . Murahkan lah rezeki keluargaku Ya Allah . Kasihanilah kedua ibubapaku . Amin .



Btw , sejak aku tengok movie PITCH PERFECT , aku stalk dia ni . Hahaha . Dia comel dalam movie ni ! Hehehe . Suka2 . Suka macam tu je . Hihi

That's all lahhh . Malas nak membebel panjang2 . Bukan ade orang nak bace puns kan ? Heheehehhehe . 


p/s : 05/5/2015 - Tarikh daftar MUET sesi NOVEMBER . *takotlahhh beb!!*
        15/5/2015 - Tarikh result uitm keluar . Goodluck semua budak uitm ! In Sha Allah , percaya Allah ye . :) Semoga kita dapat result yang cemerlang Amin Ya Allah . 



2 comments:

sha dhira said...

SAYA BACA.... Hehehe... slamat ber'semester break :D

Alia Az said...

@sha dhira : thank you awak . :) hehehe