Halaman

Wednesday, December 31, 2014

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ



Assalamualaikum .




Bismillahirahmanirahim . 

Dah lama sangat tak join GIVEAWAY . In Shaa Allah , kali ni join and giveaway kali ni khas dari rakan blogger yang comel orang nya iaitu AYUEJEAN . Jom ramai-ramai join giveaway ni . Sekali gus dapat berkenalan antara blogger . Hihihihi . 







Mengapa anda harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall ? * Kerana saya yakin dengan produk hebat ini mampu menjadikan kulit saya lebih sihat dan menawan setanding kulit wanita Jepun dimana ia mengandungi bahan-bahan semulajadi dari pakar-pakar kulit yang boleh dipercayai dan saya mesti miliki .

SLOGAN : Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana kulit sihat aspirasi wanita masa kini , tampil menawan kekal sejati , Eversoft Skinz pilihan dihati . 





Pesan dari tuan punya GIVEAWAY : 

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ akan berlangsung dari 26 Disember 2014 sehingga 4 Januari 2015 (11.59 malam)

Hadiah :

5 (lima) x Rangkaian Produk Penjagaan Kulit Eversoft Skinz Youth Recall bernilai RM 250 setiap satu.
Pemenang akan dipilih berdasarkan entri dan slogan yang paling menarik dan kreatif.
Pemenang akan diumumkan pada 7 Januari 2015


GOODLUCK !



11 comments:

Radin Fadli said...

Wah semoga berjaya!nanti boleh travel!

Alia Az said...

@RADINFADLI : Hahaha , nak travel ape bendanyaa . Tu giveaway bukan dapat duit pun . haha

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

AyueJean AJ said...

Terima kasih kerana sudi menyokong dan menyertai Giveaway AJ...
Untuk maklumat, tarikh tutup penyertaan dilanjutkan kepada 10 Januari 2015...
Sila semak senarai peserta di :
http://www.ayuejean.com/2015/01/senarai-peserta-new-year-giveaway.html

Murni Mohd Yusof said...

semoga berjaya :)

Aleiya Mustaffa said...

hai singgah dari segmen yang sama :) done follow #1268 btw good luck :)

sha dhira said...

shad singgah dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

sha dhira said...
This comment has been removed by the author.
sha dhira said...
This comment has been removed by the author.
Aqilah Azmi said...

chaiyuk :D <3 hihi

MG schmidt said...

menyinggah dr segmen yg sama :)