Halaman

Thursday, October 30, 2014

My IgShop @AliaAzGallery



Assalamualaikum .





Hai readers , konon kata nak aktif kan diri dalam dunia blog balik ? Tapi hampehhhh . Hahaha . Ney semua sebab aku join bisness online . Jadi agent/dropship kat Instagram je awk , heee . Memandangkan wifi kat rumah pun menumpang , hee , so tak boleh nak update and jengah2 blog kesayangan ney . Bila nak update or tengok blog mesti wifi “DISCONNECTED” , rasa macam arghhhhh sia2 je bukak lappy .

Korang2 boleh la follow igshop saya . Murah dan yang pasti original .



Saya ada menjual beauty product seperti :
  
  ü  SENSUAL PLUS SERUM
  ü  BELLEZA
  ü  RADIANCE SIGNATURE
  ü  BVR COLLAGEN
  ü  BVR SVRUB
  ü  BVR LOLLY PINK
  ü  CLEAN & SMOOTH (400g)
  ü  D’NARS(SET NORMAL & SENSITIF)
  ü  FLORAL MASK
  ü  FELINNA CMC 30 BIJI / 60 BIJI
  ü  HARUM MALAM
  ü  K-COLLY
  ü  KWHITE38
  ü  NOUR AIN (3 IN 1)
  ü  NOUR AIN (4 N 1)
  ü  NINA SKINCARE IBU PUTIH (KECIL) / (BESAR)
  ü  NINA SKINCARE OXYGEN CELL
  ü  NINA SKINCARE ACNE CREAM
  ü  NINA SKINCARE MSH
  ü  SATIN SKINZ
  ü  SPARKLING DIVA
  ü  SELFIE SKINCARE
  ü  TOFU BODY BATH CLEANSER (750 ml)

Nak tahu harga ? Jom follow us . @AliaAzGallery . Jangan risau meyh harga murah je . Harga mampu milik , In Sha Allah . :)

p/s : next week result uitm keluar . pray for me . 
p/s : Wechat : Alia_Az



2 comments:

Jazz Lover said...

Banyaknya yang sis jual. Semoga perniagaan bertambah maju.

Hye, Esgesee menawarkan harga yang berpatutan terutamanya kepada pembeli borong, peniaga pakaian mahupun agent dropship

http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

Dila Gebu said...

Menarik jugak nih

Jom ramai-ramai datang MYBLOGFEST