Halaman

Monday, October 13, 2014

Disini tamatnya Sem 2 .



Assalamualaikum


Hi there ? Miss me ? “Of course not !” Hahaha . Alhamdulilah , 10/10/2014 last paper aku and tamatnya sem 2 . Okay , sem ney memang aku tak ambil banyak subject sbb tak cukup kredit hour . Ye laa ade repeat paper kan . Sedih sey . Tak pe lah , aku redha and pasrah kalau ni mmg jalan tuk aku lebih berjaya . Doakan aku . Moga aku lulus dengan cemerlang sem 2 ni . I just want my parents proud of me . L In Sha Allah . Allah is the BEST PLANER . Don’t give up Alia ! J



Sem 2 ni aku mmg banyak masa free . Tp tu laa ujian tok aku . Next sem mmg jadual aku pack giler . Aku takot sangat . Serious ! Jantung aku ney aduhai , berdebar bukan main . Tak tenang cuti sem 2 aku ni . Kenapa aku dapat course tu ? Aku bukan otak sains ! L Tapi selalu dapat sains punya subject . Dugaan . Dah la malas nak membebel pasal ney . Lagi aku cakap lagi hati aku takot , tak tenang dibuatnya . Seriously . Nak nagis rasa . Allah , kuatkan aku Ya Rabbi .


Cuti sem ney , 6 minggu kalau tak silap . Ley lah aku manja2 gan blog aku ney . Aku nak tukar blog aku ney . Kasik comel sikit . And aku nak join kan diri aku gan GIVEAWAY and segala SEGMEN yang korang buat . So , jangan lupa tag blog aku , Hehe , aku tak ade sponser so , aku tak buat . Hahaha , kesian . In Sha Allah ade duit lebih nanti aku buat GIVEAWAY . J



*wefie sikit , heee

Thanks for reading .

p/s : doakan aku dapat result yang cemerlang ye . J
p/s : jangan lupa follow my insta @AliaAz3



3 comments:

Azwar Syuhada said...

Alhamdulillah dah berjaya selesaikan sem 2. Bolehlah kembali berblogging :)

Alia Az said...

@ Azwar Syuhada
In Sha Allah . Thanks azwar . :)

Nadratul Syazwana said...

Sama ah repeta repeat ni T_T Hahhahahaha kena kuat untuk habiskan belajar