Halaman

Monday, September 17, 2012

Corat Coret .. Hihi ~





Assalamualaikum ~

Yeah ! Lama tak lama ! Sje letak gambar izara .. Dye cute .. Hehe .. Hmm , maklumlah busy sebab sekarang ney musim exam kan bab tuh x update blog .. Terutamanya bagi calon2 SPM macam aku .. Hahaha .. Oke lah .. Hari tuh aku nak wat 1 entry berkenaan sore eyes .. Huhuhu .. Sapa yang rajin tengok youtube tuh tahu lah kan3x ???? Hehehe .. 

Tapi hari ney aku nak luahkan perasaan aku kat blog yang aku anggap sebagai kawan sejati dan tak kan tinggalkan aku walaupon sesaat !!! *APE AKU MEREPEK NEY??* .. Back to my story .. Hehe .. Aku betul2 sakit hati and kecik hati lah kau buat aku macam ney .. Aku x mengharap kau dekat dengan aku ! Aku x mengharap kau pergi tinggalkan aku ! Semua dalam hidup aku , hampir separuh kau curi .. 

Salah aku ? Memang lah kot ? Aku rase aku x patut pendam perasaan aku .. So , lebih baik aku ngadu2 kat blog aku .. Huhu .. Mencintai lebih mudah daripada dicintai ! Betul tak ?? Ye ! SALAH KAWAN ! Hehe .. Dicintai lebih mudah daripada mencintai sebenarnye .. Huhu .. Bila aku dah luahkan , aku rase lega .. Fuhhhhh ~

Tapi lom habis cerita .. Hehe .. Hmm .. Sape je yang x kecik hati bila orang yang rapat dengan kita dulu ... dah x peduli tentang kita lagi .. Huhu .. Mesti lah sedih medih !! Kan ?? :'( .. Kadang2 aku harap bila aku bangun dari tidur , ia hanya bad dream only !! But , it's true ! I can't believe ! Huhu .. And kadang2 aku harap cukup lah setakat ney je aku tanggung semua rase sakit hati ney ! Aku nak mula kan hidup baru ! Huhu ..

cumey kan ? xd kaitan gan entry pon .. 
hehehe ..

Oke ! Bila lah nak habis alam persekolahan ney .. Tapi bila dah habis rindu pulak ? Susah2 .. Manusia mmg selalu x reti bersyukur .. Huhu .. Sabar2 , kerana kesabaran adalah kunci kepade keindahan yang akan diperolehi kemudian hari .. Amin ~ Thanx pade korang yang sudi menghabis kan beberapa minit nak bace entry kali ney .. Jangan lupe follow and like .. Thank You ~ 

p/s : JOM KLIK AND UNDI CUPCAKE 1MALAYSIA ! and KLIK TRAK BIAR BETUL DAN BERPELUANG MEMENANGI HADIAH HEBAT !!! WOW !! 
PLEASE CLICK HERE ---> http://sy.my/11tn and http://sy.my/1ja8
TERIMA KASIH KERANA MEMBANTU .. KLIK KORANG AMAT BERHARGA BUAT KAMI .. KAMI HARGAI ! 


2 comments:

Eazy Izzuddin said...

salam singgah
;)

Alia Az said...

thnx sudi singgah and komen .. :)