Halaman

Friday, May 31, 2013

Sambung belajar dekat TOKYO ??


Assalamualaikum


Hai ! Tak lama lagi aku nak pegi dari bumi Muar . “Ehhhh ? Alia nak pegi mana pulak ney ? Kan baru balik PLKN ?” . Hehehe . TOKYO ? Menipu je alia ney ! Hahaha . Memang tipu puns ~ Soryyy ~ Jangan lah mara gitu . Huhu . >< Aku teringin nak ke luar negara ~ Tapi sayang , just title sahaja ~ Hoho . Firstly , aku nak ucapkan ALHAMDULILAH sebab aku dapat tawaran sambung belajar dekat UITM KUALA PILAH (BETING) course DIPLOMA SAINS GUNAAN ~ Alhamdulilahhh ~ =D hihihi . Result dah la tak berapa oke ! Tapi alhamdulilahh still ade rezeki untuk aku sambung study . Aku daftar 2 JUN 2013 (AHAD) ney . So , korang doakan aku ehh . =) Aku takod jugak ~ Hoho .


Dah la masa kat PLKN , berjauhan dengan family mase minggu pertama je dah menangis . Hahaha . #APTB . Aku tak tahu nape bole sedih bagai hari tu kat PLKN ~ Hahaha . Sekarang aku kena berdikari sekali lagi di bumi Negeri Sembilan . Hoho . Takot lahhhh ~~~ =( Aku ney bukan orang yang berani puns ~ Hahaha . Semoga aku mendapat kawan yang baik and satu kepala dengan aku nanti ! InsyaAllah ~ Doakan tau ! Hehehe .

 sayang mama !!!! muahhh ! =D 

ney budak nak masok u ~ hahaha .
*sorryyy , tak ade gambar baru~ ney gambar terbaru saya , hoho*

Kepada korang yang belum dapat tawaran mana2 , aku doakan korang dimurahkan rezeki selalu . InsyaAllah , and percaya lah rezeki korang ade tapi cuma cepat dan lambat je . Ok ! =) Jangan give up tau membe2 ku sekalian ! Korang kan lagi pandai dari aku , so aku yakin korang mesti dapat tawaran yang lagi hebat dari aku . Kan ? Hehhee . InsyaAllah ~ =D


Ape2 pun goodluck batch 95 ! Batch 95 terbaikkkkkkkk ! Don’t give up ! Doakan aku kat sana ye . Jangan lupa aku tau ! =D Hehehe . Tu je lah kot aku nak cerita pada entry kali ney . hehe . =D
Assalamualaikum ~

Thanks for reading this entry ~ See you soon ~ =D

6 comments:

Princess Syazliyana said...

wah thaniah :)

Alia Az said...

@Princess Syazliyana : thanks dear ! hehe . =D

hana hadi said...

belajar rajin2 nnt bleh sambung belajar di tokyo :)

~ yoona ~ said...

good luck . blajar rajin2 :D

Fatanah Khirizan said...

tahniah! semoga berjaya yea! ^^

adatopik said...

tahniah! balik bawakan ilmu yang banyak.