Halaman

Friday, February 22, 2013

1st GA by NYNA-Barbie Giveaway



Assalamualaikum

Klik banner barbie pink yang sangat comel ney untuk join ye ! =D
*memang fanatik pada warna pink! seriously! =D*

Peace ! Join and join and join .. Itu lah gue alia .. Muehehehehe .. =D . Tadi blogwalking and terjumpe banner cute giler ney .. Wahhh , terus je alia gi blog dia .. Blog dia pon comel sangat ! Jelez weiiiiiiiiiiiiiii !! =( Nak tukar blog boleh tak ? Hahaha .. Gurau2 .. =D So , jangan la buang masa dok ngadap blog aku ney .. Hahaha .. *perasan disitu!* .. Jum join !!! Comel giler kan banner dia .. I like !!!!!!!!!!!!! ='D btw , kak nyna saya sudah buat semua syarat akk .. TAK TIPU ! hehe =D 

Saya tag 3 orang yang comel tuu *hehe*
i ) Lee Aziz
ii ) Echa



10 comments:

Mizz Nyna said...

thanks for join ! all the best :D

Alia Az said...

yeahh .. thank you kak .. =D

zulaika zulkifly said...

Terbang dr GA yg sama .. goodluck alia ~~

NaZiRaH @ Ezyra said...

balas kunjungan..tq ya..;-) gud luck juga..

Alia Az said...

@zulaika : thanks .. =D
@NaZiRaH : Welcome .. thanks too .. =D

Nono Brittania said...

done follow here

Sherlyanna angiela Martin said...

good luck..

zahidahwahid said...

good luck!

Ieka Zalikha said...

good luck too my dear~

Nurul Husna said...

hye! maaf lambat untuk ucapkan good luck untuk awak jugak! :)