Halaman

Tuesday, December 31, 2013

Cerita terakhir 2013 ~ Welcome 2014



Assalamualaikum ..



Hai awk2 semua ! Ingat saya lagi takk ? Muehehehe . Soryy sebab dah lama tak update new story , hehe . *kiteorg tak kesah pun -_-‘’* erkkk ? haha ! Okay ~ -_- Into the point , kali terakhir aku update masa aku nak pergi UiTM kan ? Cerita la pasal ptptn tu kan ? Sejak aku duduk sana , entah kenapa tahap kemalasan aku mencapai 99.98% . Dasyat ! Haha . Niat aku dah ade tok update new entry , tapi tah la sayang ~ I love my blog very much u know ? :p haha .

My best friend , Intan ..

Tahu takk ? Aku duduk sana dengan member2 aku dulu . Yeahhhh ~ Hahaha . Alhamdulilah . Tapi tu good news lahh . Bad news nyer , diorang akan pindah UiTM TAPAH pas habis sem 1 ney , L so sadddddddddd ~ Dalam rumah aku tu , aku sorang je dak FOOD TECHHHH !!!!!!!! Kenapa and mengapa ? Aku rasa tak sanggup la nak berpisah dengan diowg , siyez ooo ! Terutama my best friend until jannah , INTAN NAZIRAH BINTI ROSLAN . She is my best partner that I never have ! LL Bila aku sakit , dia la yang tolong aku . Bila aku sedih , dia lah yang advise aku . And bila aku x paham sesuatu subjek tu dia jugak laa yg sabaar explain kan balik kat aku . I love her so muchhhh ! Ouhh Allah please ! Dont do it to me !!!! L



Aku pon tak kan sanggup kehilangan kawan2 aku yang lain macam IZATI , kak naz , yana , nabil and kawan baru aku ERINA & ATIKAH . Diorang lah yang menceriakan hidup aku . Aku lemah Ya , Allah . Aku tak  setabah siti khadijah Ya , Allah . Siapa yang akan tengokkan aku kalau aku sakit ? L Aku sangat2 rindukan kehidupan aku yang lalu , bersama orang2 yang aku sayang . Melihat mereka tertawa itu lah yang ku dambakan Ya , Allah . Aku rela jika kehidupan aku seperti di pra dip , dimana ramai yang tak suka aku . Aku rela melihat kawan2 aku bahagia dengan kehidupan dia .



Lepas ney , korang dah tak ade depan mata aku lagi dahhh . Harapan aku just 1 kawan , teruskan perjuanganmu . Walaupon aku belum siap kehilangan korang , L tapiii , tu lah yang bakal terjadi tak lama lagi . Sedih nyerrrr ~ Pejam celik je kawan ! Aku tahu ade hikmah kenapa aku dipisahkan dari korang . Hmm . Aku nak korang tahu , aku sayang korang ! Thanks be my friend . J


Esok bermulalah kisah baru , selamat tinggal 2013 yang banyak mengajar aku kesenangan and kedukaan . Hehehe . 2013 banyak kenangan aku dengan kau , tapi aku dah prepare awal2 untuk kembali mengingati kau dalam blog aku . Hehe , segala2 nye aku catat dlm blog aku . J Thanks 2013 ~~ 2014 welcome to my world ! Please be nice to me and my life . J Azam aku tahun 2014 ney , aku nak jadi anak yang berbakti kepada ibubapa , balas jasa diorang , cari calon , oppsss ~ Hehehe . Aku nak lepas ney aku lebih berjaya , jadi seorang yang lebih matang , hehe , and SELAMAT BERSEKOLAH ADIK2 ! Hahaha . :D

p/s : assignment aku belum siap ! :p 
p/s : hope esok gaji aku dah masokk ! hehehee , amin ~ :)



2 comments: