Halaman

Wednesday, July 4, 2012

Sahabat , Ku !! Yeah !! hihi .. ^_^


Assalamualaikum ..
Hai , sihat ?
Well , sebenarnyer entry kali ney aku nak wat pasal
Kejohanan Sukan Tahunan SMK Bandar Maharani
Tahun 2012 kali ke-15 ..
Tapi aku tak der topic nak cerita .. Lagipon ,
aku tak amik gambar sangat ..
Tuh yang malas nak taip entry pasal tuh ..
Hehehe ..
Aku just nak cerita pasal “SAHABAT” aku sorang ney ..
Hahahaha .. Nama penuh dye . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . .
Errrr ? Tak yah tahu lah .. hehehe ..
Kiteowg panggil dye WANIE A.K.A PUJANGGA KERINDUAN ..
Ngee ~ J
Dye seorang yang ceria , and aku x pernah nampak dye
sedih apatah lagi nangis ..
Tapi tadi semalam , FIRST TIME aku nampak dye nangis ..
Sbb adek angkat dye uh ..
Hahaha .. Akhirnye dapat gak aku tengok dye sedih ..
(*jaat nye aku .. hehe .. bukan ape, aku x pernah nmpk dye sedih!huhu~)
Hmm , dari tadi aku tak berhenti ketawa gan dye ..
Hahaha .. Aku nak je upload video dye gah
nyanyi tadi semalam , tapi . . .
Hahaha .. Atas permintaan dye , dye x nak aku upload video tuh ..
Fyr , disebabkan video dye nyanyi tuh lah
yang buat aku gelak macam orang x betul ..
Hahaha ..
 Memang syok lah tawa tadi ..
Thank kawan ! Selalu buat aku gembira ..
Aku akan simpan video nyanyi tuh .. oke .. hehehe ..
Aku just ley upload video biodata dye and ucapan dye
tok blog ALIA AZ .. So , ENJOY ! hehe ..
Ouh , ye ! Sebelum tuh ade ucapan aku tok kau , WANIE ..


Ucapan aku tok wanie :

{TIDAK BOLEH DIPAPARKAN}

pergh !! hahaha .. kelako lah ~ 
huhu .. jangan tawa an aku ..
nati aku nagis .. huhu..


Ucapan wanie :


{TIDAK BOLEH DIPAPARKAN}

ossseemmm .. hihi ..


Sekian ~ 


p/s : kalau rasa x bape nampak , korang ley click full screen ye .. :)

2 comments: